Billedpolitik

Da jeg på tidspunkt har fået et par mails fra et par andre med lidt tilsvarende hjemmesider, som påstår at jeg har "lånt" billeder fra deres sider og lagt dem ud på min her, vil jeg gerne rette en lille "bøn" til jer og informere jer med sider med lastbilbilleder om:

Jeg er meget modstander af, at man kopiere billeder fra andre hjemmesider og så bruger dem på sin egen hjemmeside uden at have en klar aftale herom. Det er ikke iorden og det tager jeg stærkt afstand fra.

Jeg får billeder mange steder fra og det er ikke blevet mindre af, at jeg fik hjemmesiden her, op at køre. Der er mange der bakker op om siden og kommer med deres bidrag af billeder hertil, og til det kan jeg ikke takke mange gange nok! Det er jo bare dejligt. Men med så mange forskellige leverandører kan det jo ikke undgåes at der er nogen der har hentet lidt billeder på en eller anden hjemmeside og derved får sendt et enkelt eller to af disse billeder til mig og derved kommer ud på hjemmesiden her. Dette er ikke meningen. Men jeg mener heller ikke at jeg bør sidde og tjekke alle billeder jeg får, med alle hjemmesider for at se om der skulle være et af billederne der var "lånt" andet steds fra.

Så finder du billeder har på Trucknostalgi.dk, som du mener tilhøre dig og din hjemmeside, vil jeg meget gerne høre fra dig, om hvilke billeder det drejer sig om, og så vil de blive fjernet. Der kan jo opstå en situation hvor vi har fået/lånt billeder af samme person. I de tilfælde er min holdning den at vi har lige meget ret til at vise billederne og i disse tilfælde vil billederne ikke blive fjernet fra Trucknostalgi.dk